Ny skiva från OWB på väg

Under våren har vi spelat in vår fjärde skiva med titeln ”One Way Brothers på svenska”. Skivan är nu under slutmixning och vi hoppas att den kan släppas under januari 2010.

Som ni förstår från skivans titel är det enbart svenska texter på skivan. Vi har plockat fram 14 sånger av olika ålder gjort våra egna sångarrangemang och låtit två unga musikbegåvningar, Oskar Eriksson och Samuel Olofsson producera musiken.

Det känns som om sångerna fick en ny och fräsch dimension med de fina musikbakgrunderna. I kompet finns vår egen Mats Frändå på piano, Oscar Eriksson på trummor, Samuel Olofsson på gitarr samt Emil Eriksson på bas. På några spår medverkar Mattias Frändå på hammond och synt samt en av Sveriges främsta munspelare, Björn ”Bjucke” Alriksson.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *