Medlemmar

Pelle Bengtsson

Pelle Bengtson (bas) började 1972 som gruppens trummis men blev senare dess framstående bassångare. En gång ledare för kören Joybells. Fylld av rytm och musik, står för många arrangemang. Till vardags busschaufför och möbelsnickare.

Håkan Isacsson

Håkan Isacsson (baryton) var 1972 gruppens vokalist och elbasist. En utmärkt lead singer och estradör. Pratar gärna och har alltid en historia att berätta!  Skrivit ett par av gruppens sånger. Arbetar som trubadur och deltidspastor.

Bengt Johansson

Bengt Johansson (1:e tenor) var 1972 gruppens gitarrist. Numera sångare i den högsta stämman. Tagit hem en hel del sångmaterial från USA och står för en del arrangemang. Stark rygg efter ha burit och ansvarat för gruppens ljudanläggning sedan många år… Till vardags cancerläkare.

Per-Henrik Huss

Per-Henrik ”Peppe” Huss (2:e tenor) är sedan 2009 gruppens yngste medlem. Han har ett brinnande intresse för southern gospel och har vid två tillfällen gått Stamp-Baxters School of Music. Arbetar som campingchef på Öland sommartid och med diverse på hemmaplan i Frövi.

Rune Arvidsson

Rune Arvidsson, ”lillgrabben”, är åter i gruppen som lead-singer och 2:e tenor. Västernärkingen är sedan många år Dalmas och bosatt i Falun. Kommer ofta på motorcykel på övningar och konserter. Arbetar numera med skogsförvaltning.

Mats Frändå

Mats Frändå är gruppens pianist. Mats har i flera år bott på Cypern och arbetat med IT utveckling för Sat-7.
Nu åter bosatt i Örebro och arbetande med IT frågor inom kyrkans värld.